Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, A MURIT. Tânărul fusese transferat la un spital în Franţa

Publicat: Miercuri, 11 Noiembrie 2015 21:21 // Actualizat: Joi, 12 Noiembrie 2015 10:46 // Sursa: romaniatv.net

INCENDIU COLECTIV. Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, este al patrulea din cei cinci membri ai trupei care îşi pierde viaţa după incendiul de la Colectiv. Bilanţul victimelor tragediei se ridică astfel la 51.

INCENDIU COLECTIV. Alex Pascu a fost transferat miecuri la o clinică din Franţa, cu o aeronavă SMURD care a decolat din Bucureşti în jurul orei 16. Familia sa dorea încă de acum câteva zile ca Alex să fie transferat la o clinică din străinătate, dar doctorii s-au opus. Între timp, zborul în străinătate a fost aprobat doar după ce starea i s-a mai îmbunătăţit. La Paris, unde aeronava a aterizat în jurul orei 19.30, starea lui Alex Pascu a devenit însă critică şi cu toate eforturile medicilor viaţa lui nu a putut fi salvată, el fiind declarat decedat, pe aeroport.

Citeşte şi Alex Pascu, MOMENT CUTREMURĂTOR pe patul de spital. "Foc! Fugiţi, oameni!"

Alex Pascu avea 33 de ani şi era fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Alex Pascu şi solistul Andrei Găluţ erau singurii membri ai trupei Goodbye to Gravity rămaşi în viaţă după incendiul de la clubul Colectiv, din 30 octombrie. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit chiar în seara incendiului, iar bateristul Bogdan Enache şi-a pierdut viaţa dumincă, el nerezistând transportului cu avionul către Elveţia. A intrat în şoc cardio-respirator, medicii au întors aeronava din drum, iar Bogdan a murit la scurt timp după aterizare.

Citeşte şi Sora Elenei Niţu, MESAJ SFÂŞIETOR pe Facebook: Dacă inima nu-ţi bate, nu te mai doare

Înainte de lansarea albumului Mantras of War, pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, Alex Pascu a acordat un interviu pentru revista Metalfan. Întrebat dacă numele albumului, Mantras of War, are un substrat politic cu privire la situaţia fierbinte din zona României, şi anume conflictul din Ucraina sau este doar un nume care sună bine, Alex Pascu a răspuns: "Am încercat să găsim "firul roşu" care leagă acest album, iar tematica versurilor de multe ori era conflictul - nu neapărat conflictul armat propriu-zis, cât conflicte interioare, spirituale sau personale. A fost un moment chiar amuzant când Kostas Kalimeris, inginerul care a mixat albumul, după ce a ascultat un pasaj foarte heavy, a exclamat încântat: „Sounds like WAR!”. Ne-a plăcut ideea de contradicţie a mantrelor - care, în esenţă sunt incantaţii pozitive - cu războiul şi conflictul".

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Ce OTRĂVURI au inhalat victimele tragediei. Cum este afectat organismul de aceste TOXINE

Alex Pascu a făcut, marţi, temperatură mare, aproape 41 de grade, iar medicii nu şi-au dat acordul pentru a fi transferat în străinătate. Tânărul de 34 ani a suferit arsuri interne, dar şi externe, pe partea superioară a corpului şi tocmai fusese stabilizat după două zile mai grele, în care suferise convulsii.

CITEŞTE ŞI INCENDIU COLECTIV. Ce OTRĂVURI au inhalat victimele tragediei. Cum este afectat organismul de aceste TOXINE

Medicii i-au povestit mamei că, în cursul dimineţii, Alex Pascu a avut şi un coşmar. A fost ca o scenă de film, care i-a luat pe toți prin surprindere.

"A deschis ochii şi a început să strige - Foc! Foc! Fugiţi, oameni!. Am înţeles că nici medicii nu şi-au putut explica această întâmplare, ştiind că pacienţii aflaţi sub sedative puternice şi morfină nu visează. Ana mi-a povestit totul în hohote de plâns. Am simţit că nu mai poate", a mărturisit pentru GSP o persoană apropiată Anei Pascu.


loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 nov 19:19
Răspunde | Votează email 0 email
iulia
Ori de câte ori descoperiţi realizări măreţe, descoperiţi şi o persoană care ştie clar ce vrea să facă şi care este dispusă să facă orice e necesar, oricât de mult ar dura, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email julianne_poppQyahoo.com
13 nov 11:45
Răspunde | Votează email 0 email
iza
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar!
Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii,
pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere,
cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar
(full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima!
Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare,
unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]
13 nov 09:11
Răspunde | Votează email 0 email
diana
Cum sa faci bani pe net! Daca acum ai la dispozitie un minunat curs care te invata total gratuit cum sa faci bani pe net, de ce sa nu-l folosesti? E simplu, e usor, e frumos si fara obligatii! Invata repede, pas cu pas, cum sa faci bani pe net! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cere detalii la adresa de email:[email protected]
12 nov 22:57
Răspunde | Votează email 0 email
dan spataru
Era intubat dar a strigat FOC, FOC!!
12 nov 19:02
Răspunde | Votează email 0 email
mihail
ai grija Doamne de oameni aceștia ! și iartă-ma ca nu pot sa spun mai mult !
12 nov 12:31
Răspunde | Votează email -6 email
Alex
Aproape toți din cei care au pierit în incendiul de la clubul Colectiv sunt surprinși în poze cu salutul diavolului. De ce? La ce folosește lucrul acesta?
11 nov 22:20
...Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, informează România TV. [citeste si] Alex Pascu şi solistul Andrei Găluţ erau singurii membri ai trupei Goodbye to Gravity rămaşi în viaţă...
11 nov 21:28
...Goodbye to Gravity, este al patrulea din cei cinci membri ai trupei care îşi pierde viaţa după incendiul de la Colectiv. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H