Alex Velea a făcut MARELE anunţ! Fanii sunt în delir şi aşteaptă primele FOTOGRAFII

Viaţa lui Alex Velea s-a schimbat complet după ce a devenit tătic şi după ce a mărturisit public că are o relaţie cu Antonia. Dacă, recent, artistul publica primele fotografii cu micuţul său, Dominic, acum Alex Velea a anunţat că în data de 29 martie la Sala Palatului va avea loc ce-a mai mare provocare a vieţii lui, să cânte alături de partenera sa, Antonia, într-un mega concert.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 15:30

Alex Velea a anunţat recent pe pagina sa de Facebook că pe data de 29 martie va avea parte de cea mai mare provocare a vieţii lui. Mai exact, în acea zi, Alex Velea va oferi cel mai mare concert al carierei sale, alături de Antonia, dar şi de cei mai buni prieteni ai săi.

Cea mai AŞTEPTATĂ fotografie! Alex Velea, alături de bebeluşul său FOTO

Alăturat mesajului, Alex Velea a distribuit şi afişul evenimentului, afiş în care apare alături de Antonia într-o ipostază emoţionantă, ipostază care a fost imediat apreciată de fanii artistului.

„Nici nu ştiu cum să vă dau vestea asta! Pe 29 martie 2015, alături de Antonia, voi sustţine la Sala Palatului cel mai mare concert din cariera mea! Concertul se va numi „Defectul tău sunt eu” şi vă promitem că va fi extraordinar! Vă aşteptăm pe toţi cu drag!”, a fost mesajul lui Alex Velea pe contul său de socializare.

Citeşte şi  Alex Velea şi-a tatuat NUMELE BĂIEŢELULUI său şi al Antoniei FOTO