Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. În videoclip apare şi Antonia

După colaborarea Loredanei Groza cu crema maneliştilor, a venit rândul lui Alex Velea să facă un featuring de succes. Astfel, Velea a lansat alături de Florin Salam melodia „Construiesc un imperiu”.

11 mai 2021, 17:42
Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. În videoclip apare şi Antonia
Alex Velea a lansat împreună cu Florin Salam melodia „Construiesc un imperiu”

Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. Fanii trapanelelor sunt în extaz. Alex Velea i-a adus împreună pe Jianu, Rashid, Arkanian, Jon Băiat Bun, Jo Klass și Florin Salam. Videoclipul a strâns zeci de mii de vizualizări în doar câteva ore de la lansare. În videoclip, alături de Alex Velea, de gașca sa „Golden Gang” şi de Florin Salam, apare şi Antonia. Numărul de vizualizări ale melodiei lansate pe 11 mai 2021 creşte de la o oră la alta.

Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam

Așa cum v-am spus și ieri, dacă nu erați fani Golden Gang înainte de materialul asta, va promit că după “Construiesc un imperiu”, o să deveniți! Prima piesă, care are chiar numele albumului, se lansează acum pe canalul nostru de YouTube și e în colaborare cu Florin Salam! Stați cu ochii pe noi, urmează multe surprize! Ăsta e doar începutul!”, a anunțat Alex Velea.

Citeşte şi Andra, la un pas de a se lansa în manele. Cine este celebrul artist care a descoperit-o: ”Puteam să fiu Andra, fetița minune”

Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare pe Alex Velea au trimis o avalanşă de comentarii laudative.

„Cea Mai tare piesă. Felicitări! Cântăreții mei preferați. O să rupeți topurile cu piesa! (…) Vă combinați câte 5 la o melodie să ajungeți în trending. (…) Salam devine rapper sau Velea manelist? Urmează B.U.G mafia și Salam. (…) Felicitări, Velea! Cu Romeo Fantastic pe când colaborare?”.

În luna mai! Mai bine de atât nu se putea! Primavara asta avem hit care va rămâne în istorie! În 48 de ore va fi locul 1 detașat! Știam ca jianu o va da bine dar am fost surprins de toți artiști! Velea trebuia sa scoți hitul ca de obicei doar a venit primavara și trebuie sa răsune muzica ta în toată România, te înțeleg bro! E MARFA TARE Nimeni n-o face cum o facem noi ,garantat ai mers pe premiza asta de a ieșit hitul asta! Atitudine și stil ca la Hollywood!

Citeste si Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele: „Mie îmi plac colaborările”

În câteva secvențe, în videoclip, apare și Antonia, iubita lui Alex Velea. Poartă părul pe spate și e îmbrăcată într-o rochie albă, mulată.