Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele: „Mie îmi plac colaborările”

Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele. Artista s-a aliat cu nouă dintre cei mai cunoscuţi manelişti din ţară şi a ajuns în trending global. E prima melodie din România care reuşeşte asta.

27 apr. 2021, 13:35
Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele: „Mie îmi plac colaborările”
Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele

Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele. Cântăreaţa s-a reinventat de-a lungul carierei si a abordat cu succes mai multe stiluri muzicale.

Omul care a convins-o pe Loredana să cânte manele este Costi Ioniţă. Proiectul său, Fortza Generation, reuneşte cei mai cunoscuţi manelişti de la noi.

Citeşte şi: Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil a atras toate privirile

Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele

M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat.

Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi.

Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes.

Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a spus Costi Ioniţă.