Alex Velea a lansat videoclipul piesei „Minim doi” VIDEO

Alex Velea a lansat recent piesa "Minim doi", care se anunţă a fi unul dintre hiturile verii 2012, iar de luni melodia are şi videoclip.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 10:45
Alex Velea a lansat videoclipul piesei „Minim doi” VIDEO

«Minim doi» este o piesă care sper să trezească în voi pofta de distracţie şi setea de iubire. Vreau să dansaţi şi să iubiţi cu pasiune ascultând-o”, spune Alex Velea despre piesa pe care a lansat-o pe scena Romanian Music Awards.

Melodia se anunţă un mare hit al verii, având în vedere că a pătruns rapid în playlist-urile posturilor de radio şi a strâns rapid peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, videoclipul a acumulat peste 70.000 de vizualizări pe canalul oficial al Hahaha Production, în mai puţin de 24 de ore de la lansare.

Filmările s-au desfăşurat în cartierul bucureştean Ferentari, în regia lui Iulian Moga, iar sutele de fani şi de curioşi au devenit chiar ei „actori” în acest videoclip, care „spune povestea unei zile toride de vară, petrecută cu gaşca de prieteni în faţa blocului”, potrivit comunicatului oficial Hahaha Production.

Întrebat de fanii de pe Facebook de ce a ales să filmeze videoclipul tocmai în Ferentari, un cartier nu prea bine văzut al Capitalei, Alex Velea a răspus citându-l pe Dostoievski: „Dragostea îi face pe oameni să se simtă egali. Asta am vrut să subliniez„.

Vezi VIDEOCLIPUL piesei „Minim doi”: