Alex Velea a rămas repetent la școală. „Mama era disperată, voiam diploma de dragul ei”

Alex Velea a rememorat mai multe momente însemnate din copilăria și adolescența lui. Artistul a fost de mai multe ori olimpic la limba română, matematică sau chiar limba franceză, dar, cu toate acestea, a fost nevoit să repete un an școlar.

14 iul. 2021, 10:59
Alex Velea a rămas repetent la școală. „Mama era disperată, voiam diploma de dragul ei”

Alex Velea a rămas repetent la școală. Alex Velea a început să devină din ce în ce mai cunoscut după ce a intrat la liceu, mai ales în condițiile în care a câștigat și un important concurs de muzică la vremea aceea. Au început să apară concertele, evenimentele, ceea ce i-a dat destul de multe bătăi de cap în ceea ce privește școala.

Alex Velea a rămas repetent la școală

Până să-și termine studiile, Alex Velea a afirmat că a avut o viață destul de grea în ceea ce privește școala. Artistul a recunoscut că a rămas repetent un an, în ciuda faptului că a făcut naveta cât de mult a făcut. A terminat liceul cu premiul I, a fost mereu cel mai bun din clasă și olimpic, însă în anul doi de facultate a început să întâmpine probleme, deoarece s-a ocupat mai mult de cariera sa profesională.

„Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a dezvăluit Alex Velea la Xtra Night Show.

Incredibil, pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei. Speak l-a dat de gol VIDEO

Alex Velea a afirmat că și-a dorit să ia diploma de licență, indiferent de notă, pentru a-i face pe plac mamei sale. În prezent, are diploma de inginer, dar nu a profesat niciodată în acest domeniu și nici nu are de gând să o facă. După primii ani de carieră, după ce a avut parte de un succes răsunător, părinții lui s-au mai relaxat, au căpătat mai multă încredere și și-au dat seama că fiul lor va avea parte de o ascensiune din ce în ce mai înfloritoare în muzică. „Dacă nu agonisești până la 30, 40 de ani… nu agonisim că suntem toți petrecăreți… Și eu am trecut prin greu, dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun un ban deoparte, a contat foarte mult în viața mea. Până atunci nu am strâns nimic, nu am făcut nimic și am făcut câțiva bani frumoși, dar nu s-a legat”, a mai spus Alex Velea.