Incredibil, pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei. Speak l-a dat de gol VIDEO

Alex Velea este unul dintre artiștii cei mai la modă din România, dar lucrurile nu au stat la începuturile carierei sale.

16 iun. 2021, 12:05
Incredibil, pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei. Speak l-a dat de gol VIDEO

Incredibil, pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei. Artistul s-a confruntat cu situații în care banii nu-i ajungeau, dar a știut cum să răzbească și să construiască un „imperiu”.

Incredibil, pe câți bani cânta Alex Velea la începutul carierei

Alex Velea a dezvăluit în cadrul unui podcast cum gândea la începutul său în muzică. Dacă acum câștigă mii de euro pentru evenimentele la care merge și cântă, în trecut, artistul urca pe scenă pentru 2.000 de lei! Speak, colegul și prietenul lui Alex Velea, a dezvăluit cât de greu le-a fost la început.

Alex Velea cântă manele: „Îmi plac rău de tot, nu mai vreau să neg. Înainte erai considerat cocalar”

Speak: Tu atunci cântai pe 2.000 de lei.

Alex Velea: Nu mai știu…

Speak: Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii!

Alex Velea: Erai și tour manager, și DJ și tot…

Speak: Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă… Dar, eu din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam business-ul.

Alex Velea: Nu, nu aveam nicio treabă cu business-ul, dar eram fericiți că ni se întâmplă ce ne doream. Adică, ne hrăneam din energia aia. Când vedeam oamenii că urlă, ne simțeam… „Mamă, ne iubesc ăștia! Ce tare!”, exact ce trebuie să simți, de fapt, și ce trebuie să te ghideze. Nu ne interesau banii… ne interesa să avem haine, să fim băgați în seamă, să vorbim și să avem ceva în buzunar, dar nu să strângem. Nu ne interesa asta!