Alex Velea, Antonia şi cei doi copii, depistaţi cu Covid-19

Alex Velea (36 de ani) a anunţat că el şi membrii familiei sale au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19. Antonia (31 de ani) şi cei doi copii, Dominic (5 ani) şi Akim (3 ani), au avut toţi forme uşoare. Nici părinţii solistului nu au scăpat de noul coronavirus.

11 feb. 2021, 13:23
Alex Velea, Antonia şi cei doi copii, depistaţi cu Covid-19

Alex Velea, Antonia şi cei doi copii, depistaţi cu Covid-19. Alex Velea a anunțat că a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la începutul lunii decembrie, anul trecut. Ulerior, toți membrii familiei sale, Antonia (31 de ani), dar și cei doi copii, Dominic (5 ani) şi Akim (3 ani) au fost infectați.

Alex Velea, Antonia şi cei doi copii, depistaţi cu Covid-19

“Am luat virusul. Pe 15 decembrie am făcut testul și a ieșit pozitiv. A fost o formă ușoară la mine. N-am avut gust și miros, nu am pățit la nici o răceală așa ceva. La început, eu nu am crezut în acest virus. Era foarte ciudat. Am avut toți, și eu și Antonia, copiii și părinții mei. Nu e de glumă cu acest virus. Vreau să mă vaccinez”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Artistul s-a temult cel mai tare pentru viața tatălui său, care a avut o formă mai gravă a bolii, acesta suferind de o serie de afecțiuni considerate de risc. „Mi-a fost teamă la tata. El are diabet, tata are și stent la inimă. A slăbit mult de tot, pe el l-a afectat virusul la stomac”, a mai declarat Alex Velea.

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă? Când va avea loc cel mai așteptat eveniment din lumea mondenă

Alex Velea are în plan să se căsătorească anul acesta cu Antonia. Antonia a devenit femeie liberă abia în vara lui 2020, când divorțul dintre ea și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, s-a pronunțat oficial, după mai bine de 7 ani de la începerea procesului. “O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Ne dorim să facem nunta anul asta, să nu mai trăim în concubinaj. Încă e o perioadă tot dubioasă cu pandemia asta. Eu am trei familii de invitat acolo, vreau să vină toată lumea la nunta mea”, a mai spus Velea la aceeași emisiune.