Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă? Când va avea loc cel mai așteptat eveniment din lumea mondenă

Momentul mult așteptat de către fanii cuplului Antonia - Alex Velea a sosit. Cei doi artiști sunt pregătiți să-și unească destinele pentru totdeauna.

12 ian. 2021, 10:42

Antonia a reușit, după șapte ani de vizite în instanță, să divorțeze de fostul său soț, Vincenzo Castellano, iar acum e liberă să facă pasul cel mare alături de tatăl băieților săi, Alex Velea.

Apropiații artiștilor au dezvăluit că Antonia și Alex vor să se căsătorească, dar că momentan nu pot trece la acțiune din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce se va termina totul, cei doi vor începe pregătirile. Va fi, probabil, unul dintre cele mai așteptate evenimentel din lumea mondenă.

“Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiații cuplului pentru Playtech.

Cum și-au petrecut sărbătorile de iarnă

Antonia a petrecut Crăciunul și Revelionul alături de Alex și băieții lor, Dominic și Akim, însă nu a putut să fie și alături de fetița ei, Maya, din cauza restricțiilor impuse în pandemie. Maya locuiește în Italia, alături de tatăl său și familia acestuia.

Cântăreața a mărturisit că și-ar fi dorit să fie alături de fiica ei, dar că speră că anul viitor va fi mai bun și se vor putea vedea mai des. Antonia a dezvăluit că vorbește zilnic cu Maya prin internet.

”A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie.Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim” , a povestit Antonia în urmă cu puțin timp.

Citiți și Antonia a încheiat divorțul cu Vincenzo Castellano. Ce urmează în viața artistei cu Alex Velea