Alex Velea, GEST EMOŢIONANT pentru soacra sa în plină stradă

Alex Velea continuă să uimească pe toată lumea cu gesturile sale extrem de generoase şi emoţionante. Recent, artistul şi-a surprins soacra cu un gest pe care nu multă lume l-ar face. Mai exact, artistul i-a oferit mamei Antoniei o floare în semn de mulţumire pentru grija pe care i-o poartă fiului său.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 09:38

Alex Velea ştie să se facă iubit şi să le mulţumească persoanelor dragi din viaţa sa pentru tot efortul depus de-a lungul existenţei sale.

Pentru că timpul nu-i permite mereu să aibă grijă de fiul său, atât el, cât şi Antonia îşi roagă părinţii să aibă grijă de fiul lor.

Alex Velea şi Dominic, într-un SELFIE ADORABIL. Uite cât de frumos e fiul cântăreţului şi al Antoniei FOTO

Aşa s-a întâmplat şi acum câteva zile, când Dominic se afla în grija bunicii sale, iar paparazzi WoWBiz au surprins întreaga scenă emoţionantă între cei trei.

Atunci când Alex Velea a venit să-l ia pe micuţ, acesta i-a oferit un trandafir roşu soacrei, în semn de mulţumire. Gestul a uimit-o atât de tare pe mama Antoniei, încât aceasta l-a răsplătit pe artist cu o îmbrăţişare şi un pupic părintesc pe obraz.

Mai mult decât atât, Alex Velea înainte de a se urca în maşină şi de a pleca acasă, l-a luat în braţe pe micuţ, care era extrem de fericit că stă cu tatăl său.

Citeşte şi  Alex Velea, DECLARAŢIE EMOŢIONANTĂ de DRAGOSTE pentru Antonia