Alex Velea i-a făcut melodie lui Nutu Cămătaru – Legenda Mafiei! Videoclipul filmat în casa interlopului! “Dă, bă, banii! Dă, bă, banii!”

Alex Velea și Lele au lansat o melodie în care cântă despre povestea de viață a lui Nuțu Cămătaru.

07 apr. 2022, 10:35

Cei doi artiști au filmat videoclipul în locuința lui Nuțu Cămătaru, iar versurile vorbesc chiar despre interlop. Muzica și textul îi aparțin lui Dan Bursuc, care a fost ajutat și de Nicky YaYa, Alex Velea, iar la instrumental au lucrat Nicky YaYa și Răzvan Matache.

Versurile melodiei „Legenda Mafiei” sună cam așa:

„Cu mine să nu te iei/ Că te dau hrană la iei/ Cu mine e greu/ Că nu ești de rangul meu

Cu mine să nu te iei/ Că te dau harnă la iei/ Fii liniștit/ Stai potolit/ Respiră/ Că ai obosit

Eu sunt unu/ Fac cât trei/ Sunt legenda mafiei/ C**con de la mafia/ Mă știe toată lumea/ Mafia/ Unic in România

Sunt stăpân peste tot/ Tu ești doar un robot/ Te controlez/ Și te ghidez/ Cum vreau eu/ Te manevrez”.

Nuțu Cămătaru, show de zile mari la aniversare. Cei mai tari lăutari au cântat pentru legendarul interlop

Piesa a fost lansată chiar de ziua lui Nuțu Cămătaru, care a împlinit miercuri, 6 aprilie, 58 de ani. Interlopul a sărbătorit alături de familie şi de apropiaţi, dar şi de lăutari celebri precum Tzancă Uraganu, Florin Salam şi Alex Kojo, solistul trupei Kana Jambe. Celebrul interlop a ales un local din Bucureşti, iar evenimentul a durat până spre dimineaţă.

Nuţu Cămătaru a dansat aproape non stop pe dedicaţiile speciale ale lui Tzancă Uraganu, Florin Salam şi Alex Kojo. Nici Codin Maticiuc, autorul cărţii „Dresor de lei şi de oameni”, n-a lipsit de la aniversarea interlopului. Invitaţii au postat mai multe filmuleţe de la petrecere pe reţelele de socializare.

Nuţu Cămătaru, pe numele lui adevărat Ion Balint (06.04.1964), este liderul uneia dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din România, „Clanul Cămătarilor”, o reţea infracţională care, după calculele procurorilor, numără peste 200 de membri. Interlopul a crescut în cartierul Ferentari, loc unde deţine acum mai multe proprietăţi imobiliare, printre care şi o foarte întinsă fermă. Potrivit RISE Project, de-a lungul timpului, Nuţu Cămătaru a primit mai multe condamnări penale pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane şi constituire de grup de crimă organizată.

Citește și Codin Maticiuc a dezvăluit! Ce va face cu banii obținuți din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru: „S-au dat aproape 50.000 de exemplare”
 


loading...