Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden. Scandal monstru între cei doi foşti prieteni: „Credeai că mă las dus de nas?” VIDEO

Alex Velea continuă scandalul cu Lino Golden, fostul său prieten şi protejat. Iubitul Antoniei a lansat o piesa "Bă, de ce ești mincinos?",prin care-i aduce mai multe acuzații lui Lino Golden.

02 iun. 2021, 12:35
Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden. Scandal monstru între cei doi foşti prieteni: „Credeai că mă las dus de nas?” VIDEO

Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden. Alex Velea a afirmat în repetate rânduri, ruptura dintre ei este definitivă și nimic nu va schimba lucrurile.

Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden

Prin intermediul pieselor, cei doi își aruncă săgeți și dezvăluie ce anume nu le dă pace. Așa se întâmplă și cu melodia pe care Alex Velea a lansat-o în urmă cu doar câteva ore. Acesta îl acuză pe fostul lui protejat că este fals, mincinos, trădător și lacom. Versurile pe care le-a așternut pe hârtie stau mărturie că între el și Lino Golden lucrurile nu se vor schimba niciodată.

S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

„Bă, de ce ești mincinios? / De ce ești atât de fals?/ Chiar credeai că mă las dus de nas? / Ne-am cam săturat de tine, ieși acas’ / Pe ăstia îi cam toc io, în stilul din Tokyo / Face lumea ochii mari de parcă sunt toți pe coco / Nu suport genul de om mincinos și lacom / Ăștia nici nu au școală, dar se tot prefac că scriu / Au citit două cărți de joc, două titluri și un meniu / Ipocriții fac paradă, au mințit o viață întreagă”, sunt câteva dintre versurile lui Alex Velea.