Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă. Ce mesaj îi transmite: „E un rol pe care îl joci „ca să dai bine” și pentru bani”

Alex Velea nu vrea împăcare cu Cătălin Măruţă. Artistul este de părere că prezentatorul TV nu este sincer şi face totul ca să dea bine la public. Astfel, iubitul Antoniei a postat pe InstaStory un mesaj, prin care îi transmite lui Măruţă că "nu va da mâna cu el".

21 iun. 2021, 15:25
Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă. Ce mesaj îi transmite: „E un rol pe care îl joci „ca să dai bine” și pentru bani”
Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă

Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă, pentru că nu crede că este sincer. Cântăreţul i-a transmis public acest lucru şi spune că nu crede în nicio prietenie dintre ei.

Citeşte şi: Alex Velea, în război cu Măruță: „Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe”

Nea Măruță…Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de „a da bine” la final, după ce ai fost „tras de urechi” de public. Într-o prietenie, dacă a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul „bărbați”. În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai „fracturat-o” în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu „prietenul tău” eram atacat din toate părțile…Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în anii ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil  de sentimente sincere sau de empatie reală, totul este o mască, e un rol pe care îl joci bine „ca să dai bine” și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine ori de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță

”, a postat Alex Velea pe Instagram, după mesajul lui Măruţă.

După ce Alex Velea a vorbit într-un podcast despre Cătălin Măruță, acuzându-l direct că aduce mereu în discuție numele lui și al Antoniei într-un context nefavorabil, prezentatorul TV a încercat să îngroape securea războiului și a încercat cumva o împăcare.

În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus”, a transmis Măruță pe pagina sa de Facebook.