Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina: „Eu am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei”

Alex Velea a fost audiat ca martor în cazul crimei de la Hotelul Belmont din Padina. Cu o seară înainte de crimă, cântăreţul stătuse la masă şi se pozase chiar cu principalul suspect, Marin Laurenţiu, zis Solomon, din clanul Fabian.
Oana Anghel
11 feb. 2024, 22:50
Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina:

După audieri, Alex Velea a avut o primă reacţie. Artistul a scris pe Instagram că este şocat de cele întâmplate şi că nu a avut nicio legătură cu principalul suspect, dar că au fost pozaţi împreună pentru că el obişnuieşte să socializeze cu toată lumea.

Alex Velea, prima reacţie după ce a ieşit de la audierile în cazul crimei din Padina: „Încerc să-mi revin din starea de șoc”

Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia.

Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea

Un dans pe mese i-a adus sfârşitul bărbatului de 41 de ani

Reamintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, afaceristul din Târgovişte Anghel Sorin (41 de ani) a fost ucis într-o altercaţie. Nenorocirea s-a declanşat în momentul în care soţia acestuia s-a urcat să danseze pe o masă, iar un individ i-a arătat semne obscene.

Citeste si Alex Velea, audiat în dosarul crimei de la hotelul din Padina. Principalul suspect a petrecut cu artistul înainte de atac. Vrăjitoarea Sidonia, reţinută alături de cei trei suspecţi VIDEO

Pe fondul consumului de alcool, Anghel Sorin a intrat în conflict cu bărbatul care arătase semne obscene, care se afla acolo împreună cu doi fraţi de-ai săi. Ulterior, s-a aflat faptul că cei trei fac parte din clanul Fabian şi sunt copiii vrăjitoarei Sidonia.

Principalul suspect, Laurenţiu Marin, zis Solomon, l-a înjunghiat pe afacerist în spate cu mai multe lovituri de macetă. Bărbatul a decedat la scurt timp. Cei trei fraţi au fugit de la locul crimei, dar au fost prinşi la scurt timp şi au fost reţinuţi. În maşina cu care au fugit cei trei se afla şi mama lor, vrăjitoarea Sidonia, care a fost dusă, la rândul ei, la audieri.

Incidentul s-a petrecut la o petrecere care avea loc la Hotelul Belmont din Padina, la care fuseseră invitaţi să cânte Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Tinu Vidaicu.

Citeste si Cine este bărbatul înjunghiat mortal într-un hotel din Dâmbovița. Primele imagini cu agresorii din momentul reţinerii

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!