Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei. Ce loc a ales şi cum arată noul desen al artistului FOTO

Alex Velea are un nou tatuaj pe corp. Artistul s-a lăudat cu noua "achiziție", care reprezintă chipul partenerei sale, Antonia. Cei doi amorezi, deși s-au cam retras din lumina reflectoarelor, atunci când fac un lucru important pentru ei și iubirea lor, imediat iese totul la iveală.

14 iul. 2021, 14:28
Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei. Ce loc a ales şi cum arată noul desen al artistului FOTO

Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei. Invitat fiind la emisiunea „Xtra Night Show”, artistul și-a etalat, mândru nevoie mare, cel mai recent tatuaj pe care și l-a făcut în semn de iubire și prețuire.

Alex Velea și-a tatuat chipul Antoniei

Desenul înfățișează chipul Antoniei pe toată partea de jos a piciorului drept al lui Alex Velea, asta după ce și artista a făcut același lucru. Astfel, cum camerele de filmat au capturat totul, cântărețul nu s-a sfiit să și spună câteva vorbe despre tatuaj. Bineînînțeles, totul a fost doar o glumă, căci pe chipul lui Alex Velea se vede toată dragostea pe care i-o poartă celei care l-a făcut tată de două ori. „Aici e Antonia! Și dacă-mi las părul mare îi pot face mustață”, a spus în glumă Alex Velea, în timp ce-și etala noul tatuaj realizat pe piciorul drept.

Alex Velea a rămas repetent la școală. „Mama era disperată, voiam diploma de dragul ei”

Mai mult decât atât, în cadrul aceleiași emisiuni, Alex Velea a ținut să precizeze cât de recunoscător îi este Antoniei, care l-a făcut bărbatul de azi și datorită căreia a reușit să o ducă atât de bine din toate punctele de vedere. „Dacă nu era Antonia nu eram în stare să pun niciun ban deoparte. A contat foarte mult în viața mea, până atunci nu am făcut nimic”, a mai adăugat cântărețul la „Xtra Night Show”.