Alexander Adamescu, despre condamnarea tatălui său: „Adevăraţii făptaşi sunt liberi şi cu banii la ei”

Alexander Adamescu consideră că Dan Adamescu, tatăl său, a fos tcondamnat la închisoare pe nedrept. Acesta susţine că procesul este "o imensă eroare judiciară voită".

27 mai 2016, 16:23
Alexander Adamescu, despre condamnarea tatălui său: „Adevăraţii făptaşi sunt liberi şi cu banii la ei”

„Condamn cu desavarsire decizia Instantei Supreme de a-l gasi vinovat pe tatal meu. Dan Adamescu este nevinovat, adevaratii faptasi sunt liberi si cu banii la ei. Procesul este o imensa eroare judiciara voita, fapt confirmat si de oamenii care si-au exprimat indignarea si ingrijorarea public. Showul mediatic de astazi a fost extrem de bine concertat si confirma scopul de asasinare publica a tata si fiu Adamescu.

Mai mult decat atat, Romania a ales sa ignore si sa ia in deradere problemele de sanatate ale tatalui meu. Ma tem pentru viata lui. Statul roman prin institutiile de forta asta isi doreste, sa continue sa-l tortureze.

Sunt ferm convins ca in zilele ce urmeaza vom fi atacati de toate organele de stat pentru a distruge si a fura tot ce a construit Dan Adamescu in 20 ani: un grup de firme care nu au fost conectate la butoanele de supt ale statului si care inca sustin economie romaneasca cu mii de locuri de munca”, a explicat Alexander Adamescu într-un comunicat de presă.

Dan Adamescu, condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare cu EXECUTARE, dus în arestul Poliţiei Capitalei UPDATE