Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. Actorul a fost găsit vinovat de un viol şi două tentative de viol

Alexander Zudor a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de un viol şi două tentative de viol. Actorul este arestat încă din luna februarie. A avut încercări nenumărate de a obține eliberarea din arest, însă de fiecare dată cererea a fost respinsă.

22 oct. 2021, 18:22
Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare. Actorul a fost găsit vinovat de un viol şi două tentative de viol
Actorul Alexander Zudor, arestat pentru viol

Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, decizie dată de Curtea de Apel București. În plus, judecătorii i-au interdicția că vreme de 5 ani, după ispășirea pedepsei să se apropie de victimele sale la mai puțin de 100 de metri.

Citeşte şi: Actor român, condamnat la șapte ani de închisoare, după ce a agresat sexual mai multe femei, sub amenințarea cuțitului

Alexander Zudor, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare

Până vineri dimineață, actorul se bucura de prezumția de nevinovăție, însă odată cu decizia definitivă de condamnare, lucrurile s-au schimbat radical. Pe lângă închisoare, acesta va trebui să achite uneia dintre victimele sale 60.000 de lei daune, potrivit Stirileprotv.ro.

În luna noiembrie a anului trecut, individul a atacat o tânără în Sectorul 5 al Capitalei, iar apoi, într-o parcare, a abuzat-o sexual. Iar apoi a avut alte două încercări, de fiecare dată eșuate, pentru că victimele au reușit să țipe sau să scape de individ.

Bărbatul umbla îmbrăcat ponosit, ca să creeze falsa impresie că este un om al străzii. Însă ultimul atac s-a petrecut în scara blocului, unde o tânără a urcat în lift și a reușit să scape nevătămată.

Însă acolo a fost locul în care atacatorul, Alexander Zudor, a fost surprins de camerele de supraveghere. Așa au reușit anchetatorii să reconstituie întregul traseu spre casă, să îl identifice și, după ce s-au asigurat că au de-a face cu acest agresor, l-au reținut și ulterior arestat preventiv.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană.

Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, arătau oamenii legii.


loading...