Alexandra, amanta preotului din Iași, dă cărțile pe față: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arăta. A fost ca o joacă”

Iubirea secretă a preotului din Iași a fost confirmată chiar de amantă. Alexandra a povestit cu lux de amănunte cum a început aventura lor.

28 iul. 2022, 15:06
Alexandra, amanta preotului din Iași, dă cărțile pe față: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arăta. A fost ca o joacă”

Alexandra, tânăra de 26 de ani care s-a iubit pe ascuns cu preotul Bogdan Orzetic, din Scobâlțeni, a povestit despre aventura lor care a devenit cunoscută tuturor.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a povestit tânăra pentru BZI.

Așadar, apropierea dintre cei doi s-a conturat după spovedanie. Au început apoi să vorbească și la telefon, iar discuțiile erau, de regulă, despre viața sexuală a Alexandrei.

„Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai povestit Alexandra.

După infidelitate, a început calvarul acasă. Alexandra a mărturisit că soțul a bătut-o trei zile și trei nopți.

„Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc… Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi, chiar și acum mai am. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”.

Totul s-a aflat după ce Alexandra i-a povestit cumnatei sale despre aventura cu preotul. „Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, pentru că îmi plăcea cum era ea interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a mai spus ea.

După incidentul violent la care a fost supusă de soț, Alexandra a mers direct la poliție. Gheorghe (52 de ani) s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică. Mai mult, bărbatul înșelat s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat.

Soția preotului a aflat că bărbatul ei e șantajat și a anunțat imediat Poliția. Astfel, când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat. Acum va trebui să răspundă în fața judecătorilor pentru actele de violență domestică. De asemenea, riscă să fie condamnat la închisoare cu executare.

Citește și Dragoste cu năbădăi la Iași, un preot a fost prins cu amanta! Suma fabuloasă promisă soțului acesteia ca să țină aventura secretă