Dragoste cu năbădăi la Iași, un preot a fost prins cu amanta! Suma fabuloasă promisă soțului acesteia ca să țină aventura secretă

Dragoste cu năbădăi pentru un preot din Iași, care a fost prins cu amanta. Un femier din Podul Iloaiei, Gheorghe S-N., a fost arestat preventiv săptămâna trecută, după ce l-a șantajat pe preotul pe care l-a prins cu soția lui. Pe femeie a bătut-o și s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică.

26 iul. 2022, 12:46

Gheorghe (52 de ani) și-a pierdut cumpătul când a prins-o pe soția lui, Alexandra (26 de ani), cu preotul din Scobâlțeni, în vârstă de 46 de ani și și-a făcut singur dreptate. A bătut-o pe femeie, iar aceasta s-a dus direct la Poliție, unde a depus plângere și a cerut să fie emis un ordin de protecție împotriva soțului.

Între timp, bărbatul s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat.

Soția preotului a aflat că bărbatul ei e șantajat și a anunțat imediat Poliția. Astfel, când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat.

Acum va trebui să răspundă în fața judecătorilor pentru actele de violență domestică. De asemenea, riscă să fie condamnat la închisoare cu executare. Bărbatul a fost condamnat și în 2018 la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata a patru ani termen de supraveghere pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Iași în luna decembrie 2018 și bărbatul a fost obligat să plătească peste 17.000 de lei către Agenţia de Plăti şi Intervenţie şi Agricultură, precum şi să presteze 60 de zile în folosul comunităţii.

Citește și Cine era Iulia, tânăra de 23 de ani moartă în accidentul cumplit din Ialomița, nepoata unei îndrăgite artiste. Momente grele pentru familie și prieteni! „Spuneai că vrei să faci atât de multe. Nu puteai tu să-ți trăiești tinerețea”

Citește și Cât e taxa la medicină. Taxele pe care le plătesc studenţii care nu au prins loc la buget la UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca