Alexandra Becali, apariţie incendiară într-o benzinărie din Capitală. Bărbaţii au rămas fără cuvinte! FOTO

Alexandra Becali nu se dezminte. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-a jucat cu imaginaţia şoferilor într-o benzinărie din Bucureşti.

04 mart. 2019, 15:24

Alexandra Becali a ieşit în oraş şi a făcut senzaţie. Îmbrăcat super-sexy, cu pantaloni din pile, mulaţi pe picioare, Alexandra Becali a mers într-o benzinărie şi le-a dat setările peste cap bărbaţilor aflaţi în zonă. Cu telefonul mobil lipit de o ureche, blondina a coborât din maşina sa şi a început să-şi unduiască trupul.

Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu fiul unui milionar controversat!

Nepăsătoare de faptul că la faţa locului se aflau mai mulţi reprezentanţi ai sexului tare, machedoanca şi-a ridicat uşor pantalonii, apoi şi-a continuat drumul. Ea a lăsat o pungă din hârtir într-un coş de gunoi, apoi a intrat grăbită în magazinul din incinta staţiei de alimentare auto, scrie SpyNews.

Cât de frumoasă este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Alexandra, apariţie devastatoare în Bucureşti FOTO

Alexandra Becali a început anul în forţă. Aşa cum îi stă bine unei tinere de bani gata, fiica patronului de la FCSB şi-a cumpărat un bolid de toată frumuseţea. Un Range Rover, cu preţul de pornire de 100.000 de euro, cu care face senzaţie în oraş.