Alexandra Ciomag, desființată de Războinici și Faimoși după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: „Mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg”

Ambele echipe de la Survivor All Stars au luat-o în vizor pe Alexandra Ciomag, după ce faimoasa a fost eliminată din competiție.

02 apr. 2024, 23:46
Alexandra Ciomag, desființată de Războinici și Faimoși după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: „Mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg”
Alexandra Ciomag, desființată după eliminarea de la Survivor All Stars

Alexandra Ciomag este ultima Faimoasă care a fost eliminată de la Survivor All Stars. Acest lucru a fost dezbătut în edișia din 2 aprilie de ambele tabere, care au vorbit despre tânăra care a pierdut duelul în favoarea Anei Porgras.

Citește și: Zanni i-a tăiat macaroana Anei Pal la Survivor All Stars, după ce Faimoasa i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu: „Clar tu ești în zona noastră de eliminări”

TJ Miles a fost cel care a început să vorbească despre pierderea echipei sale, care, din punctul lui de vedere, este una extrem de benefică.

„Eu mă bucur că a plecat Ciomag, nu că nu-mi plăcea de ea, era o fată simpatică, dar cea mai lentă din grup. Acum că am scăpat de cineva care risca să ajungă mereu ultima și am rămas cu Ana Porgras, e bine, avem șanse să câștigăm”, a spus Tj Miles.

„Am votat și eu Ana Porgras, deși am spus-o și recunosc, îmi doream să rămână în competiție, pentru că nu vreau să dau oameni buni afară, iar asta a fost șansa mea, glonțul a trecut pe lângă mine. Ceea ce m-a surprins este cum joacă Zanni. El nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag, cumva el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles asta, dar nu a fost pe față, o să fiu foarte atent, pentru că el e un strateg foarte bun”, a completat și Andrei Ciobanu.

Citește și: Zanni a primit o bătaie soră cu moartea. Faimosul de la Survivor All Stars, la un pas de a-și pierde viața: „În momentul acela am crezut că gata, mă duc”

Alexandra Ciomag a fost subiect de discuție și în tabăra Războinicilor, unde Alexandra Duli a catalogat-o destul de dur pe aceasta. Iancu Sterp a încercat să-i ia apărarea, spunând că unele gesturi ale acesteia au fost generate de vârsta fragedă a acesteia, dar Duli nu i-a găsit nicio scuză, numind-o „enervantă”.

„Ana Pal o să mai aibă parte de niște vremuri grele aici, la Survivor. Nu îmi place de Ciomag, mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg. Mi se pare că se crede foarte deșteaptă. Nu te apără Zanni, nu înțeleg ce are de câștigat când stă aproape de Faimoși. Nu-mi mai doresc să vorbesc cu ea, despre ea, să-mi mai dau cu părerea, vreau să o las, i-am dat prea mult curs la ce s-a întâmplat între noi și cred că e spre binele meu să mă focusez pe mine”, a completat Alexandra Duli.