Zanni i-a tăiat macaroana Anei Pal la Survivor All Stars, după ce Faimoasa i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu: „Clar tu ești în zona noastră de eliminări”

În ediția de joi, 28 martie, de la Survivor All Stars, au avut loc discuții aprinse în echipa Faimoșilor legate de Ana Pal. Cereplică i-a dat Zanni.

29 mart. 2024, 09:40
Zanni i-a tăiat macaroana Anei Pal la Survivor All Stars, după ce Faimoasa i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu: „Clar tu ești în zona noastră de eliminări”
Zanni a luat-o la rost pe Ana Pal, la Survivor All Stars

Zanni, TJ Miles și restul omenilor din echipa Faimoșilor sunt de părere că Ana Pal nu s-a integrat la Survivor All Stars și, de fiecare dată când aceasra vine să vorbească cu ei, îi dau replica.

Zanni a amintit momentul dintr-un sezon trecut, când Ana Pal a fost eliminată de la Survivor, după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei Ciobanu. Într-un moment de tensiune, sportiva și-a pierdut cumpătul și a făcut gestul care a trmis-o direct acasă, departe de Republica Dominicană.

„Ai venit în competiție, noi nu știam nimic de tine, știam doar ce ai făcut cu Andrei Ciobanu în sezonul tău și că ai fost eliminată. Tu ai început cu o atitudine ok, după a început să devină o atitudine greșită, adică ai început să țipi la noi, ai început să țipi și la Războinici. Am văzut că pici psihic la final, am văzut că ai blocaje pe traseu, după ne-am cântat, am adormit împreună. Mie mi-a plăcut partea ta frumoasă. Partea ta nașpa, nu neapărat că mă deranjează, ne încurcă ca echipă.

Citește și: Zanni a primit o bătaie soră cu moartea. Faimosul de la Survivor All Stars, la un pas de a-și pierde viața: „În momentul acela am crezut că gata, mă duc”

A doua zi ești bine, după iar când pici psihic, iar țipi, iar arunci cu ceva, iar ești pregătită să muști sau să sari la noi sau la Războinici. Trebuie să înțelegi că prin reacțiile și răbufnirile tale este clar că nu o să ajungem la un numitor comun. Există eliminări și clar tu ești în raza noastră de eliminări pentru că nivelul de comunicare cu tine nu o să ajungă niciodată unde trebuie. Mai bine știi realitatea pe față. Nu cred că mai ai cum să întorci timpul sau să repari. Știm deja că tu ai zile bune, ai zile rele, cum avem și noi, numai că ai niște răbufniri care… cum are tot omul, numai că…”, i-a spus Zanni Anei Pal, la Survivor All Stars.

Cine a intrat la duelul de eliminare de la Survivor All Stars

În urma votului, duelul de eliminare s-a dat între Ana Pal și Ana Porgras, după ce Ana Pal a fost salvată de Iancu Sterp, care a decis să folosească simbolul de imunitate pentru a o proteja. Ana Pal nu a putut fi eliminată, deoarece toate voturile obținute de ea au fost anulate.

Ana Porgras a fost alegerea comună a Faimoșilor, iar Alexandra Ciomag a fost trimisă la duel de Ștefania Stănilă, deținătoarea colanului de imunitate. Lupta a fost una grea, dar și foarte strânsă, iar câștigătoarea probei a fost cunoscută abia în ultima clipă.

Citește și: Andreea Tonciu, profund dezamăgită de Zanni după experiența de la Survivor: „O să ne revedem și o să-i zic niște vorbe. Mi-am dat seama ce fel de persoană e”

Ana Porgras părea să nu reușească la început să îndeplinească sarcina spargerii plăcilor ceramice de pe tabelă, dar cu trecerea timpului a reușit să își calibreze tragerile. Cea care a părăsit competiția a fost, în cele din urmă, Alexandra Ciomag, care a răms pe tabelă cu două dintre cele nouă plăci ceramice pe care ar fi trebuit să le spargă.