Alexandra Dinu a dat LOVITURA. Este personajul anului în ITALIA

Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii speciali la editia din acest an a Festivalului de Film de la Venetia. Fosta sotie a lui Adrian Mutu a primit un premiu special in cadrul galei organizate de revista "Diva e Donna" fiind considerata personajul anului in Italia.

08 sept. 2014, 16:55
Alexandra Dinu a dat LOVITURA. Este personajul anului în ITALIA

Alexandra Dinu a fost premiata in cadrul Galei alaturi de gaza de televiziune Filippa Lagerback ( apreciata pentru actele ei de caritate) si Elisa di Francisca, onorata pentru realizarile sale sportive exceptionale- doua medalii de aur pentru Italia la scrima la JO de la Londra din vara lui 2012.

„Ma onoreaza aceasta distinctie primita la Venetia, cu atat mai mult cu cat revista Diva e Donna e una dintre cele mai bine vandute si respectate publicatii din Italia. Totodata, acest premiu aduce cu sine mai multe responsabilitati, intrucat trebuie sa demonstrez ca pot mereu face mai mult decat pana acum. De curand, am terminat filmarile la un film SF in limba engleza si am in agenda mai multe proiecte internationale. Urmeaza sa filmez cel putin alte doua pelicule pana la sfarsitul anului”, a declarat Alexandra Dinu pentru ADPM.

Imbracata intr-o rochie din dantela Elie Saab, accesorizata cu bijuterii Pasquale Bruni, Alexandra Dinu a fost cea mai sexy aparitie a serii de la petrecerea „Diva e Donna”. Alexandra a fost insotita de iubitul ei, actorul Luca Bastianello.