Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță. Cum a fotografiat-o regizorul pe fosta lui Mutu

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță, în Italia. Regizorul a anunțat recent că este un bărbat liber, fără a oferi detalii despre viața sa sentimentală. Omul de afaceri și fosta lui Mutu nu se mai feresc și s-au afișat împreună pe rețelele de socializare.

17 aug. 2023, 08:34
Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță. Cum a fotografiat-o regizorul pe fosta lui Mutu

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță. Nu este prima dată când cei doi apar împreună, în luna martie, au fost fotografiați plecând dim club, dar de atunci s-a zvonit că cei doi ar avea o idilă. Niciunul nu a confirmat sau infirmat speculațiile, iar recent, au apărut din nou împreună.

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță

Actrița și Bobby Păunescu se află în Italia, însoțiți de o prietenă comună, modelul și actrița Cristina Postolachi. Cei trei s-au filmat la Roma, la Napoli și au postat imaginile pe rețelele sociale.

Afaceristul a postat o multime de filmulete cu Alexandra Dinu și Cristina Postolachi. Producătorul de film și-a sărbătorit și ziua numelui, de Sfânta Maria, căci în buletin îl cheamă George Marius Bobby Păunescu. Acesta ar fi dat o petrecere în compania celor două femei, care s-ar fi terminat târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

Citește și: Un fost ofiţer CIA a devenit consultant pentru filmul „Fantomele”, regizat de Bobby Păunescu

Motivul pentru care s-a sfârșit idila dintre Andreea Ilie și Bobby Păunescu

Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie au avut o idilă extrem de pasională. Diva, care a avut o relație și cu Dan Bitman, declara în vară că este foarte încântată de noua poveste de dragoste pe care o trăiește cu unul dintre cei mai râvniți oameni de afaceri din România, Bobby Păunescu.

Regizorul este recunoscut pentru faptul că s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, printre care se află Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă. Din păcate, nici idila cu Andreea Ilie nu a fost menită să dureze, iar superba mezzosoprană și mogulul Păunescu s-au despărțit după doar câteva luni.

Andreea Ilie a vorbit și despre motivul din cauza căruia cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit declarațiilor mezzopranei, îndrăgostiții nu erau deloc pe aceeși undă și își doreau lucruri diferite de la viață.

Prefer să nu îmi discut relațiile în public. (…) Eu si Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, a mărturisit Andreea Ilie, potrivit CanCan.ro.