FOTO Un nou cuplu în showbiz? Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu. Imagini „compromițătoare” cu fosta doamnă Mutu

Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu s-a stabilit de ceva vreme în România, a fost chiar și în juriu la Românii au talent, însă doar pentru un sezon. Oficial, blondina este singură, însă nu și disponibilă.

27 feb. 2023, 10:50
FOTO Un nou cuplu în showbiz? Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu. Imagini „compromițătoare” cu fosta doamnă Mutu
Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu

Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu. Sâmbătă seara, fosta doamnă Mutu și-a făcut apariția la Loft, la ziua unei prietene. Chiar dacă a venit însoțită de un bărbat, a plecat în compania altuia, mult mai celebru și anume, Bobby Păunescu.

Cu ce bărbat celebru a fost fotografiată Alexandra Dinu

Potrivit Cancan.ro, cei doi au stat cel mult 20 de minute împreună, dar a fost suficient. Milionarul și-a chemat șoferul, iar împreună cu Alexandra Dinu, au plecat de la local. Nu știm care a fost destinația și nici dacă cei doi au intenții amoroase sau rămân la stadiul de prieteni. Încă o dată s-a confirmat faptul că Bobby Păunescu face ravagii printre domnișoarele frumoase.

Citește și: Adrian Mutu are poprire pe salariul de la Rapid. „Briliantul” a pierdut procesul cu Alexandra Dinu şi are de plătit o sumă imensă

De ce au divorţat, de fapt, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2001 și 2003, iar rodul iubirii lor, Mario, are, astăzi, 19 ani. „Briliantul” a dezvăluit, recent, în cartea autobiografică „Revenirea din Infern”, motivul divorțului. Unul singur şi foarte important: tinereţea. În plus, statutul de persoane publice pare că i-a copleşit şi a grăbit sfârşitul relaţiei.

Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”,  a scris fotbalistul în „Revenirea din Infern”.