ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT 1-6, 0-6

ALEXANDRA DULGHERU - SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Alexandra Dulgheru și Simona Halep se întîlnesc vineri, de la ora 13:00, în direct la Dolce și liveTEXT pe RomaniaTV.net, în sferturile de finală ale turneului de la Roma.

15 mai 2015, 07:02
ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT 1-6, 0-6

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Dulgheru, locul 71 WTA, s-a calificat în „sferturile” turneului după ce a trecut în două seturi de Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, scor 6-4, 6-3.

Simona Halep a trecut în „optimi” de Venus Williams, scor 6-2, 6-1.

Învingătoarea dintre cele două va juca în semifinale împotriva cîștigătoarei dintre Petra Kvitova și Carla Suarez Navarro.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT în sferturi la Roma. LIVE VIDEO ONLINE (ora 13:00) la DOLCE SPORT

 

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORTSIMONA HALEP a declarat că nu contează cine va câştiga partida de vineri, deoarece o româncă va fi oricum în semifinalele turneului de categorie Premier 5 din capitala Italiei.”E o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine. Eu am şansa mea mâine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să câştig.Sper să fie un meci frumos şi să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă”, a spus SIMONA HALEP înaintea meciului cu ALEXANDRA DULGHERU, care va fi LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORTALEXANDRA DULGHERU a vorbit despre partida castigata in optimi cu Ekaterina Makarova si sfertul pe care il va disputa vineri cu SIMONA HALEP. „Nu a fost usor, dar am reusit sa termin in doua seturi. E ciudat sa termin doar in doua seturi, cand toate meciurile mele se termina in trei. Sunt foarte obosita si ma doare tot corpul. O sa fie frumos meciul cu Simona. Ma astept ca tribunele sa fie pline de romani. Pentru orice tine de Romania o sa fie frumos. N-am mai jucat de mult cu ea, nu am absolut nimic de pierdut”, a declarat ALEXANDRA DULGHERU despre meciul cuSIMONA HALEP.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. SIMONA HALEP  și ALEXANDRA DULGHERU nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci din circuitul WTA, astfel că partida de vineri, de la ora 13:00, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net va fi primul lor duel direct. Accederea în sferturile de finală ale competiţiei de la Foro Italico este recompensată cu un premiu de 46.000 de euro şi cu 190 de puncte WTA.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORTSimona Halep a avut un joc sigur, se mișcă foarte bine, încearcă să câștige cu ceea ce face ea. În schimb, Alexandra Dulgheru încearcă să-și plimbe adversara, să greșească mult mai puțin. Simona Halep e clar favorită, are multe victorii în ultimul timp. Alexandra Dulgheru vine din calificări la acest turneu. Pentru ea este ca o finală acest meci, mai ales că a avut deja două victorii importante. Totuși, se va lupta cum face ea de obicei”, a spus Adrian Marcu, fost antrenor al ambelor românce.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep a spulberat-o în optimile de finală pe americanca de pe locul 16 mondial, Venus Williams, de care a trecut după doar o oră de joc, scor 6-2, 6-1.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile de finală grație victoriei reușite în fața rusoaicei de pe locul 8 WTA, Ekaterina Makarova, scor 6-4, 6-3, după o oră și 29 de minute de joc.

ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Meciul ALEXANDRA DULGHERU – SIMONA HALEP LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT, din sferturile de finală ale turneului de la Roma, începe la ora 13:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.