SIMONA HALEP ALEXANDRA DULGHERU 6-1, 6-0 LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

SIMONA HALEP ALEXANDRA DULGHERU 6-1, 6-0. Simona Halep s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Roma, după ce a trecut cu 6-1, 6-0 de Alexandra Dulgheru. Simona halep va juca, sâmbătă, în semifinale, cu învingătoarea meciului dintre Carla Suarez Navarro şi Petra Kvitova.

15 mai 2015, 10:03
SIMONA HALEP ALEXANDRA DULGHERU 6-1, 6-0 LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

SIMONA HALEP ALEXANDRA DULGHERU. SIMONA HALEP a declarat că nu contează cine va câştiga partida de vineri, deoarece o româncă va fi oricum în semifinalele turneului de categorie Premier 5 din capitala Italiei.”E o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine. Eu am şansa mea mâine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să câştig.Sper să fie un meci frumos şi să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă”, a spus SIMONA HALEP înaintea meciului cu ALEXANDRA DULGHERU.

SIMONA HALEP ALEXANDRA DULGHERU. ALEXANDRA DULGHERU a vorbit despre partida castigata in optimi cu Ekaterina Makarova si sfertul pe care il va disputa vineri cu SIMONA HALEP. „Nu a fost usor, dar am reusit sa termin in doua seturi. E ciudat sa termin doar in doua seturi, cand toate meciurile mele se termina in trei. Sunt foarte obosita si ma doare tot corpul. O sa fie frumos meciul cu Simona. Ma astept ca tribunele sa fie pline de romani. Pentru orice tine de Romania o sa fie frumos. N-am mai jucat de mult cu ea, nu am absolut nimic de pierdut”, a declarat ALEXANDRA DULGHERU despre meciul cu SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP şi-a asigurat un cec in valoare de 99.870 de euro, in timp ce Alexandra Dulgheru se va multumi cu 46.000 de euro. Halep primeşte 350 de puncte WTA, iar Dulgheru, 190.