Alexandra, fiica lui Gigi Becali, a atras toate privirile cu noua ei „bijuterie”, un Bentley decapotabil de 300.000 de euro

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali a răvășit Bucureștiul cu noua ei bijuterie pe patru roți, un Bentley Continental GT W12 First Edition Convertible de aproximativ 300.000 de euro.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 06:47

Însoțită de o prietenă, Alexandra Becali a fotografiată de Cancan.ro în zona Herăstrau. Se pare că blondina își dorea câteva preparate culinare, astfel că și-a încercat norocul la un renumit restaurant din zonă. Dar cum localul se pare că nu funcționează în regim ”take away”, fiica patronului de la FCSB a fost nevoită să se reorienteze. S-a urcat în mașină și a pornit spre centrul Capitalei.

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu fiul unui milionar controversat!

Alexandra Becali are 24 de ani și pare să fie cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce mașini impunătoare și este interesată de zona fashion.

Alexandra Becali, după ce s-a scris că a fost părăsită pentru Miss Planet 2019

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, susţien că Mihnea Grigoriu nu i-a fost niciodată iubit, ci doar prieten. Reacţia vine după ce presa mondenă a scris că tânărul ar fi părăsit-o pentru fotomodelul Denisa Hodişan.

Cât de frumoasă este fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Alexandra, apariţie devastatoare în Bucureşti FOTO

Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma.

Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele.

Este totuşi păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri„, a scris Alexandra Becali.