Alexandra Harra, evacuată din club: „Oamenii ieşeau cu sângele şiroind”

Alexandra Harra a avut parte de o experienţă mai puţin plăcută chiar de ziua ei: blonda şi prietenii ei au fost evacuaţi din clubul unde aceasta îşi serba ziua de naştere, din cauza unei bătăi.    

04 dec. 2013, 09:06

Alexandra Harra, fiica clarvăzătoarei Carmen Harra, a trecut printr-o experienţă mai puţin plăcută chiar de ziua ei. Focoasa blondă şi-a serbat ziua de naştere într-un club de fiţe din New York, însă petrecerea s-a sfârşit brusc, din cauza unei încăierări ca în filme.

Citeşte şi Fiica prezicătoarei Carmen Harra le-a arătat fanilor… fundul gol FOTO

„Am fost conduşi la secţiunea VIP de la etaj, deasupra ringului de dans. Şi slavă Domnului că n-am stat la parter, pentru că pe la patru dimineaţa s-a iscat o bătaie în mijlocul mulţimii. Toţi am fost evacuaţi şi la faţa locului au sosit imediat multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. A fost o nebunie… oamenii ieşeau cu sângele şiroindu-le pe faţă. Asta rişti dacă trăieşti la New York, metropola unde obţii tot ce e mai bun şi mai rău, iar singurul lucru garantat e că niciodată nu ştii ce urmează să ţi se întâmple. Din fericire, eu şi prietenii mei n-am păţit nimic, dar am regretat că am spart petrecerea atât de devreme”, a povestit, pentru „ring„, Alexandra Harra.

Citeşte şi Complet goală: Alexandra Harra, pictorial incendiar în Playboy FOTO