Lovitură de teatru în cazul Caracal. „Alexandra trăieşte, Dincă nu a ucis-o!”

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă nu a spus adevărul în fața anchetatorilor, fata fiind în viață. Pe de altă parte, declarațiile contradictorii ale "Monstrului din Caracal" încurcă şi mai tare munca anchetatorilor.

20 apr. 2020, 05:37
Lovitură de teatru în cazul Caracal. „Alexandra trăieşte, Dincă nu a ucis-o!”

Gheorghe Dincă susține că „nu a fost apărat așa cum trebuie” și oferă declarații halucinante. După ce, inițial, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, și-a retractat afirmațiile, susținând că nu le-a omorât pe cele două adolescente.

Familia Alexandrei Măceşanu aruncă BOMBA! ULTIMA ORĂ: detalii incredibile despre CAZUL CARACAL

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susţine că o astfel de „stratregie” a fost anticipată, considerând că Gheorghe Dincă „își bate joc de toată lumea”.

„Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo”, a declarat avocatul Tonel Pop la România TV.

Gheorghe Dincă cere anularea tuturor probelor din dosarul Caracal. Spune că a fost forţat să declare că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza

Tonel Pop este convins că acțiunile criminale ale lui Gheorghe Dincă s-au desfășurat pe o perioadă mult mai mare de timp, nefiind vorba doar despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut, nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi”, a mai spus Tonel Pop.