Familia Alexandrei Măceşanu aruncă BOMBA! ULTIMA ORĂ: detalii incredibile despre CAZUL CARACAL

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a făcut noi dezvăluiri legate de Dosarul Caracal. La scurt timp după ce Claudiu Lascoschi a renunțat la a-l mai apăra pe Gheorghe Dincă, acesta din urmă "a recunoscut tot".

31 mart. 2020, 13:23
Familia Alexandrei Măceşanu aruncă BOMBA! ULTIMA ORĂ: detalii incredibile despre CAZUL CARACAL

Alexandru Cumpănașu a oferit detalii de ultimă oră. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit, printr-o postare pe rețelele de socializare că „Gheorghe Dincă a recunoscut tot” și „nu doar ce s-a spus acum public”.

„Toate acestea au fost însă posibile datorită unui copil minunat care m-a schimbat și ne-a schimbat existența: ALEXANDRA!”, a mai scris Alexandru Cumpănaşu.

Gheorghe Dincă cere anularea tuturor probelor din dosarul Caracal. Spune că a fost forţat să declare că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza

„Deja Dincă a recunoscut că nu le-a omorat pe Alexandra și Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Și multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVARUL curând‼”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Claudiu Lascoschi, cel de-al treilea avocat al lui Gheorghe Dincă, a renunțat la caz. Acesta a fost deranjat de faptul că Dincă le-a trimis scrisori familiilor victimelor și, când a aflat din presă că „monstrul din Caracal” vrea să fie din nou a audiat, a decis să se retragă din dosar. Dincă are acum un alt avocat din oficiu care preferă să nu apară public pentru momemt.

Următorul termen al procesului este pe 3 aprilie.