Alexandra Nechita, supranumită „Micuţa Picasso”, a născut al doilea copil

Alexandra Nechita, supranumită "Micuţa Picasso", a născut al doilea copil. L-a adus pe lume pe Revve Elliot Nechita-Tcharfas.

21 sept. 2021, 15:47
Alexandra Nechita, supranumită „Micuţa Picasso”, a născut al doilea copil

Alexandra Nechita a adus pe lume un băieţel sănătos, fiind mezinul în familia artistei şi a soţului acesteia, designerul ucrainean Dimitri (Dima) Tcharfas. Ei mai au o fetiţă pe nume Tevva. Micuţul s-a născut sâmbătă dimineaţa la o maternitate din Los Angeles.

Alexandra Nechita a părăsit România când era doar o copilă. Şi-a început cariera artistică în Statele Unite şi a reuşit să devină unul dintre artiştii de referinţă datorită creaţiilor ei ce s-au vândut cu sute de mii de dolari. Tablourile Alexandrei Nechita se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Alexandra Nechita a început de câţiva ani să facă şi sculpturi cu care-i impresionează de fiecare dată pe privitori.

Cum l-a cunoscut Alexandra Nechita pe soţul ei

„Eu aveam 19 ani, el 21-22… Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţa eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală…

Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!’, declara ea pentru okmagazine.ro în urmă cu câteva luni.