Alexandra Stan, probleme mari cu tatăl său care este internat în spital. „Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi”

Cântăreaţa Alexandra Stan critică dur sistemul de sănătate din România. Tatăl artistei se află internat la Spitalul Judeţean Constanţa, prilej pentru aceasta să simtă pe propria piele condiţiile mizere din spitalele româneşti.

07 mart. 2018, 13:53

Alexandra Stan a scris pe o reţea de socializare că asistentele nici măcar n-au băgat-o în seamă când le-a atras atenţia că trebuie schimbată branula tatălui, informează România TV

Citeşte şi IMAGINI NEBUNE. Un cuplu a fost filmat în timp ce făcea amor la geam VIDEO

Mai mult, artista povesteşte că a fost nevoită să le dea bani infirmierelor pentru schimbarea cearşafului. „Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi”, a fost mesajul dur al artistei, care a postat şi câteva fotografii care ilustrează condiţiile jalnice din spitalul judeţean Constanţa.

Răspunsul Spitalului Judeţean Constanţa la acuzaţiile făcute de artistă

„În primul rând, ne-am simțit obligați să ne sesizăm și să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat și punctul de vedere al medicului șef de secție și m-am simțit obligat să vorbesc și cu pacientul despre care este vorba, care mi-a spus că nu există o astfel de situație. El nu a reclamat nimic și nu are nimic de reclamat. I-am spus că sunt interesat de orice aspect negativ care i s-a întâmplat pentru a-l putea remedia”, a declarat, miercuri, Bogdan Obadă, potrivit Libertatea.ro.

Directorul medical al spitalului a spus că, în principiu, actuala conducere este interesată de creșterea în permanență a calității actului medical și a siguranței pacientului.

„Curățenia se face la zi, dezinsecția se face la zi. Sunt secții renovate complet care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură și tot ce ține de actul medical și sunt secții care nu au fost complet renovate. Facem în continuare eforturi astfel încât calitatea actului medical să fie asigurată. Am schimbat uși în secțiile nerenovate, mobiliere, paturi”, spune Obadă.