Alexandra Stan a avut două tentative de suicid: „Am încercat să-mi iau viaţa. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”

Cântăreaţa Alexandra Stan a recunoscut public că a avut două tentative de suicid de-a lungul timpului.

21 mai 2022, 00:00

Alexandra Stan a dezvăluit public că, în trecut, a avut două tentative de suicid. Artista în vârstă de 32 de ani a fost autoarea unei confesiuni dureroase în podcastul „Fain & Simplu’, găzduit de Mihai Morar, pe YouTube. Printre altele, ea a recunoscut că, în urmă cu mai mulți ani, a încercat să-și ia viață. Atunci, ea nu mai găsea niciun motiv ca să trăiască, însă, din fericire, gândurile i s-au limpezit.

Acum nouă ani, în 2013, managerul Alexandrei Stan de la acea vreme, Marcel Prodan, a transmis pe Facebook că artista a fost implicată într-un accident rutier. A doua zi, însă, cântăreața a susținut public că „accidentul a fost o invenție’.

Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Ce a răspuns artista la întrebarea „De câte ori faci dragoste pe săptămână?”
În plus, tot la acea vreme, Alexandra Stan i-a adus o serie de acuzații grave lui Marcel Prodan, managerul ei de atunci. Cântăreața a susținut că bărbatul ar fi bătut-o atât de tare, încât, din cauza loviturilor pe care le-ar fi încasat, a ajuns în spital.

„Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital’, mai spunea Alexandra Stan atunci.

„Nu mai găseam niciun motiv să trăiesc’
Despre perioada anterioară agresiunii fizice, Alexandra Stan a acceptat să vorbească abia acum, în podcastul „Fain & Simplu’ de pe YouTube. Vedeta a mărturisit că la acea vreme nu mai găsea niciun motiv să trăiască și că se gândea să-și ia viața. Ba mai mult, spune ea, chiar a încercat să o facă, de două ori.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi’, a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului.

Alexandra Stan, despre relația cu fostul ei manager
Deși, în primă fază, cântăreața a negat relația cu Marcel Prodan, Alexandra Stan a recunoscut ulterior că a fost îndrăgostită de managerul ei de atunci. Consideră că asta a fost cea mai mare prostie din viața ei.

„Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea’, spunea Alexandra Stan acum mulți ani.

Alexandra Stan se apucă de videochat şi îşi face cont pe OnlyFans. Artista apare deja pe un celebru site pentru adulţi VIDEO
Tot despre agresiune, Alexandra Stan a vorbit și în emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D. Și atunci, vedeta a făcut unele declarații înfiorătoare. „Descărcarea aia de tensiune din ziua respectivă a fost urmarea unei certuri. Adică noi ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. A fost un moment în care el a răbufnit. A început să dea în mine. Ne-am înjurat. Și eu am fost agresivă din punct de vedere verbal’, a spus artista, mai demult, la „40 de întrebări cu Denise Rifai’.