Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Ce a răspuns artista la întrebarea „De câte ori faci dragoste pe săptămână?”

Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Vedeta nu are nicio reţinere să vorbească cu fanii şi despre subiecte destul de intime, pe care multe dintre vedete nu le discută. Recent, a răspuns la câteva curiozităţi pe care le aveau prietenii virtuali.

07 apr. 2022, 17:39
Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Ce a răspuns artista la întrebarea „De câte ori faci dragoste pe săptămână?”
Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram

Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Cu fani din toate colțurile lumii, artista postează des în mediul online poze și filmulețe incendiare, iar în urmă cu doar câteva ore și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări și răspunsuri care a avut loc pe story.

Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram

Una dintre persoanele care i-au pus întrebări Alexandrei Stan a fost curioasă cât de des întreţine artista relaţii sexualae într-o săptămână. „De câte ori faci dragoste pe săptămână?”, a fost întrebarea, iar cântăreața nu a stat pe gânduri și i-a răspuns. „De minus 96… împărțit la trei… minus…”, a fost răspunsul surprinzător pe care l-a oferit Alexandra Stan.

Citeşte şi: Alexandra Stan are un nou iubit, la trei luni de la divorț. Cine este bărbatul misterios

Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România

Cântăreaţa a declarat că nu mai vrea să participe la astfel de emisiuni în viitor. Experiența a fost destul de riscantă pentru starea ei de sănătate.

Vedeta suferă de tiroida Hashimoto. În cadrul unui podcast, Alexandra Stan a vorbit mai mult despre acest subiect.

Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului.

Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” de pe canalul de YouTube Happyfish.