Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea un bărbat cu bani. „Eu nu aș putea să fiu cu cineva pentru că are bani”

După ce a trecut printr-un divorț neașteptat, Alexandra Stan a luat decizia de a lăsa la o parte viața amoroasă pentru o vreme și să se focuseze exclusiv pe muncă. Aceasta a dezvăluit ce își dorește de la un bărbat.

18 apr. 2023, 18:49
Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu vrea un bărbat cu bani. „Eu nu aș putea să fiu cu cineva pentru că are bani”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, care a făcut furori chiar și în topurile muzicale de afară. Vedeta a trecut printr-un divorț fulgerător, în urma căruia a reușit să se pună pe picioare destul de rapid. Acum artista a hotărât să se concentreze pe carieră și să se focuseze în totalitate pe muzică. Aceasta a mărturisit recent că îi place să fie îndrăgostită și să simtă fluturași în stomac, însă realizează că asta ar face-o să își piardă concentrarea.

Citește și: Pe cine a pus ochii Alexandra Stan?! Artista este îndrăgostită până peste cap de portarul de la Fenerbahçe. Turcul este cu aproape 10 ani mai tânăr

Artista a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”, la Kanal D2 unde a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă.

„Nu, acum sunt pe treabă. Acum sunt mai mult pentru sufletul meu decât am fost în trecut.(…) Dacă aș fi și îndrăgostită în momentul acesta, nu mai făceam nimic. Îmi este dor de starea de îndrăgosteală, dar în viața este vorba și despre alegeri și organizare. Mi-am făcut un calcul, o sumă a tuturor alegerilor din prezent și mi-am calculat, am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră. Am spus de anul trecut, multă lume nu credea că o să mă țin de asta, dar a trecut un an și eu nu am avut nicio relație. Am fost super focusată, m-am mai distrat și eu ca orice om, am mai fost în club, dar în rest m-am concentrat foarte mult pe carieră”, a dezvăluit Alexandra Stan, la Kanal D2, la emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Aceasta a mărturisit că nu ar putea să fie cu un bărbat doar pentru banii. Aceasta își dorește o dragoste pasională, plină de iubire.

„Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani”, a spus Alexandra Stan.

Când vrea Alexandra Stan să își întemeieze o familie

Mai mult, vedeta a povestit că își dorește să își întemeieze o familie, dar după 35 de ani. Alexandra Stan a mai explicat că există o diferență între a te mărita și a avea o familie.

”După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare că să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea. Nu e așa o mare șmecherie să te măriți. Este mai important să găsești pe cineva cu care să fii. Adică e mai greu să ai o familie decât să te măriți”, a subliniat Alexandra Stan.

Citește și: Alexandra Stan şi Tristan Tate, despărţire cu scandal după ce au apărut poze intime cu ei: „Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat”