Pe cine a pus ochii Alexandra Stan?! Artista este îndrăgostită până peste cap de portarul de la Fenerbahçe. Turcul este cu aproape 10 ani mai tânăr

Alexandra Stan este îndrăgostită până peste cap! Prințul pe cal alb care i-a furat inima este portarul care joacă în prezent la uriașa echipă din Turcia, Fenerbahçe. Acesta se pare că ar fi semnat cu Tottenham pentru următorul sezon. Turcul este cu 10 ani mai tânăr decât celebra cântăreață.

27 feb. 2023, 22:43
Pe cine a pus ochii Alexandra Stan?! Artista este îndrăgostită până peste cap de portarul de la Fenerbahçe. Turcul este cu aproape 10 ani mai tânăr

Este deja cunoscut faptul că Alexandra Stan are o relație extrem de strânsă cu Turcia. Artista iubește orașul Istanbul, pe care îl vizitează extrem de des. Se pare că celebra cântăreață a mai dezvoltat o pasiune în Turcia. Este vorba despre faptul că este ofană cât se poate de înfocată a Fenerbahçe. Aceasta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care poartă tricoul echipei din capitala Turciei.

Citește și: Alexandra Stan şi Tristan Tate, despărţire cu scandal după ce au apărut poze intime cu ei: „Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat”

Artista cunoscută pe întreg globul ar fi pus ochii pe portarul faimoasei echipe. Alexandra Stan i-a dat follow pe Instagram fotbalistului și nu numai atât, cântăreața apreciază frecvent postările turcului. Pozele postate de blondină, în care poartă tricoul Fenerbahçe, au stârnit o serie de comentarii și speculații cu privire la o posibilă idilă între aceasta și Altay Bayındır. Fotbalistul are 24 de ani și are o valoare de piață de 13 milioane de euro, conform transfermarkt.com. Contractul acestuia cu echipa din Turcia urmează să se încheie la finalul sezonului, însă se zvonește că acesta ar fi semnat deja cu Tottenham.

„Cântăreața de renume mondial, care s-a pozat anterior cu tricoul lui Fenerbahçe, a făcut un atac pentru a-l cuceri din interior. Fotbalistul vedetă nu a început încă să o urmărească pe celebra cântăreață de renume mondial. Reacția portarului de succes a început să fie discutată pe rețelele de socializare”, au specificat jurnaliștii de la takvim.com.tr.

Adevărul despre Alexandra Stan și Emil Rengle. Ce relație au avut aceștia?

S-a zvonit că Alexandra Stan ar fi avut o relație cu Emil Rengle însă zonurile nu s-au confirmat niciodată. În anul 2014, dansatorul a intrat în echipa artistei și de-a lungul timpului au dezvoltat o relație extrem de apropiată. Acesta ar fi declarat la un moment dat că între ei ar fi avut loc o aventură, iar că lucrurile s-ar fi întâmplat la inițiativa artistei. Acesta a dezvăluit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în ei doi.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală. Niciodată nu m-am afișat cu relațiile mele. Niciuna dintre relațiile cu adevărat pe care le-am trăit nu au ajuns în presă. Nu am declarat absolut niciodată că am avut o relație cu Alexandra Stan. Pot să spun că o iubesc ca pe sora mea. Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat enorm în bagajul meu. Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi. O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații”.

Citește și: Alexandra Stan a avut două tentative de suicid: „Am încercat să-mi iau viaţa. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”