Alexandra Stan, apărată. Reacţie dură a unei vedete: Ce educaţie ai primit idiotule şi unde?

Situaţia Alexandrei Stan, care a fost bătută crunt de managerul ei, a stârnit un val de comentarii de simpatie din partea vedetelor. Delia Matache, Mihai Trăistrariu, Julia Jianu, Andreea Bănică şi DJ Harra au sărit în apărarea artistei.

17 iun. 2013, 19:24
Alexandra Stan, apărată. Reacţie dură a unei vedete: Ce educaţie ai primit idiotule şi unde?

Alexandra Stan a fost snopită în bătaie, sâmbătă, de managerul ei. Cu faţa desfigurată, artista a povestit în faţa camerelor prin ce tortură a trecut în ultimul an şi cum a ajuns pe un pat de spital. Aşa cum era de aşteptat, apariţia Alexandrei a şocat pe toată lumea. Vedetele autohtone nu au ezitat şi eu sărit cu declaraţii în apărarea cântăreţei.

După ce Delia le-a sfătuit pe toate femeile să nu accepte sub nicio formă să fie bătute, şi DJ Harra reacţionează.

„Am rămas fără cuvinte…! Ce educaţie ai primit idiotule şi unde? În pădure? Te-au crescut hienele? Dacă unii se simt aşa bărbaţi să se bată frate cu bărbaţi cel puţin pe măsura lor, nu să bată o fată!!! Sper din suflet să plătească pentru ce a făcut şi nu m-aş mira să mai aibă şi restanţe”, a postat DJ Harra pe pagina ei de Facebook, potrivit cancan.ro.

Alexandra Stan a declarat, în excusivitate la România TV, că „Marcel a devenit agresiv când l-am întrebat de bani, nu era prima dată când era agresiv verbal, mă înjura”. „Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât nu mai eşti om”.

Citeşte: Alexandra Stan, MĂRTURIE de pe patul de spital: M-a bătut şi am leşinat. M-am trezit, iar m-a bătut