Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său: „Traumele din copilărie tot mai apar”

Alexandra Stan a vorbit despre copilărie şi despre relaţia cu tatăl său. Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că a afectat-o foarte mult lipsa tatălui în viaţa ei, iar uneori mai există momente când traumele din copilărie revin și dispar.

17 aug. 2021, 10:11
Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său: „Traumele din copilărie tot mai apar”
Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său

Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său. Cântăreaţa a declarat că aceste traume ”uneori se văd mai mult în relații”, fie cu iubitul/ iubita, cu prietenii sau chiar colegii. De cele mai multe ori se leagă de modul în care o persoană este tratată de către cealaltă.

Citeşte şi: Alexandra Stan, imagini emoționante de la nuntă. Ce nu s-a văzut de la marele eveniment VIDEO

Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său

Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi.

Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce.

Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie”, a spus Alexandra Stan pentru Viva.ro.

Alexandra Stan s-a măritat în secret

Nu se ştia că Alexandra Stan avea vreun iubit, de aceea şi vestea că s-a căsătorit a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Ei bine, da, cântăreaţa şi-a oficializat relaţia şi în faţa lui Dumnezeu şi este extrem de fericită de această decizie. Evenimentul a fost unul restrâns, au participat doar naşii şi familiile mirilor.

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic.

 A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must” pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat! Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.ro.