Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla!”

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit după doar două luni de relație și au divorțat după alte cinci! Artista a vorbit despre adevăratul motiv al despărţirii.

16 nov. 2021, 08:09
Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla!”

Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă. Artista a spus adevărul despre motivele care au dus la divorțul de soțul ei, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă.

Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!” VIDEO

Cântăreaţa a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorț: „Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la „Survivor” și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”.

Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală

Relația dintre cei doi a fost perfectă la început, dar totul s-a schimbat pe parcurs. „Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a mai spus Alexandra Stan.