Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!” VIDEO

Alexandra Stan a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, unde a făcut mărturisiri dureroase despre industria muzicală românească.

19 aug. 2021, 23:00
Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!” VIDEO

Alexandra Stan

a făcut dezvăluiri tulburătoare în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Ea a vorbit despre cum funcționează de cele mai multe ori industria muzicală din România.

Vedeta a povestit despre faptul că la vremea aceea, din cauza vârstei și a naivității, a crezut în oameni care au dezamăgit-o și au agresat-o atât emoțional, cât și fizic. Este un fapt bine cunoscut că Alexandra Stan a fost victima unui episod de violență extremă din cauza managerul ei, Marcel Prodan, care a bătut-o cu ceva ani în urmă.

De la acel moment Alexandra Stan s-a maturizat și a găsit echilibrul atât în plan profesional, cât și în plan sentimental. Artista trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu Emanuel, air traumele din trecut par a fi vindecate.

Cu toate acestea, Alexandra a mărturisit lui Damian Drăghici că industria muzicală din România funcționează adeseori ca o mafie care-și exploatează artiștii, iar apoi scapă de ei, în momentul în care aceștia își cer drepturile.

”Eu am fost foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine… Au avut și ei un artist, și m-au luat, și m-au furat, și m-au și bătut și m-au lăsat în f****l gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi!”, a relatat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, imagini emoționante de la nuntă. Ce nu s-a văzut de la marele eveniment

Alexandra Stan

, imagini emoționante de la nuntă. Artista s-a căsătorit cu Sebastian Necatu, un tânăr care a apărut parcă de nicăieri în viața ei și a făcut-o cea mai fericită femeie. La câteva zile de la mărturisirea că a devenit soție cu acte în regulă, artista a publicat un filmuleț de la nuntă.

Alexandra Stan și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit că s-a căsătorit. Cântăreața și iubitul ei, Emanuel Necatu, sunt împreună de doar câteva luni, iar nunta discretă a avut loc în luna aprilie a acestui an, pe o plajă retrasă din Constanța. Cei doi au radiat la fericitul eveniment, care nu a fost unul conformist. S-au distrat de minune la propria ei nuntă, iar imaginile pe care chiar artista le-a postat stau drept dovadă. Vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram un filmuleț de la fericitul eveniment organizat la malul mării în care apare în cele mai adorabile ipostaze alături de partenerul ei.

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a spus Alexandra Stan.