Alexandra Stan a vrut să se sinucidă? „Am tras de volan pentru că mă bătea”

Alexandra Stan a vrut să se sinucidă? Asta este întrebarea care a stat pe buzele tuturor, de ceva vreme. Ei bine, artista a elucidat misterul şi a vorbit despre acest subiect, care este extrem de dureros, chiar şi când îşi aduce aminte.

31 mart. 2021, 11:46
Alexandra Stan a vrut să se sinucidă?  „Am tras de volan pentru că mă bătea”
Alexandra Stan a vorbit deschis despre momentele grele din viaţa ei

Alexandra Stan

a vrut să se sinucidă? Vedeta a vorbit deschis despre momentele grele din viaţa ei, care i-au marcat cariera. pe vremea cand a fost agresată fizic de către fostul ei impresar, Marcel Prodan. Întrebată dacă a vrut să se sinucidă, artista a răspuns sincer şi a povestit cum au stat lucrurile atunci.

Citeşte şi: Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. Cum o alinta: „M-a înşelat cu o fată cu super mulţi bani. Era pe interes”

Alexandra Stan a vrut să se sinucidă?

Nu, in niciun caz! Adica am tras de volan pentru că ma batea, iti dai seama! Eu eram langa el in masina! El in masina imi dadea foarte multi pumni, cand ne duceam intr-adevar catre Valul lui Traian! Deci daca el ar fi vrut sa se desparta de mine, asta era un plus pentru ei!

Adica de ce n-au facut-o, de ce dupa aceea nu m-au lasat in pace”? De ce n-au rupt contractul ala? De ce in momentul in care eu, cu cateva luni inainte de incidentul asta, m-am dus la un prieten de familie care era avocat si cand am vazut ca ei nu respecta foarte multe lucruri din contractul ala, cum ar fi dreptul de a avea un avocat, mie imi era luat dreptul de a avea un avocat, in contract!

Acel contract s-a anulat singur pentru ca era penibil de agresiv si penibil de restrictiv fata de mine, imi incalca niste drepturi ale omului! Atat de indoctrinata eram eu! Atat de mult isi doreau ei sa ma tina acolo sub piciorul lor!

Si in momentul in care eu m-am dus la avocat si l-am intrebat ce se intampla cu contractul si el mi-a zis „Vezi ca nu e ok! E super prost facut si nu te avantajeaza deloc contractul! Hai sa avem o discutie cu ei” cand am abordat subiectul ei s-au schimbat cu totul!

Adica ei si-au dat seama ca proasta care era inainte nu mai e proasta! Stai sa vedem ce face, ca incepe sa puna intrebari si o sa ajunga si la faza cu banii, mai ales ca il are si tatal ei care a fost cu ea in concerte si fix asa s-a intampla! Si descarcarea aia de tensiune din ziua respectiva a fost urmare a unei certe!

Noi ne certam de cateva luni pe subiectul asta! A fost un moment in care el asa a rabufnit, a inceput sa dea in mine, ne-am si injurat, ca si eu am fost agresiva verbal!

Cert e ca nu am aflat niciodata adevarul! Nu mi s-a aratat niciodata niciun contract! Nu mi s-au aratat incasarile! Eu doar am auzit vorbe si am vazut mail-uri cu oameni din alte tari care demonstrau existenta unor milioane de euro, care mie mi se furasera!„, a spus Alexandra Stan la Kanal D.


loading...