Alexandra Stan are un nou iubit, la trei luni de la divorț. Cine este bărbatul misterios

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu, în urmă cu trei luni, iar acum artista este într-o nouă relație cu un bărbat misterios alături de care s-a afișat pe rețelele de socializare.

28 dec. 2021, 00:29

Alexandra Stan a divorțat în urmă cu trei luni de fostul soț, Emanuel Necatu, un mariaj fulger, care s-a sfârșit aproape la fel de repede.

Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla!”

Acum artista iubește din nou și i-a uimit pe fani în momentu în care s-a afișat alături de noul iubit pe rețelele de socializare. Cel care i-a furat inima frumoasei artiste este Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga.

Noul partener al Alexandrei Stan activează tot în domeniul muzicii și este o fire la fel de creativă, ceea ce înseamnă că este posibil ca această relație să fie una de durată.

Alexandra Stan și Alex Parker se întâlnesc de lună, iar relația lor ar fi una destul de discretă și încearcă să nu se afișeze împreună în locuri publice.

Alexandra Stan a trăit o mae deziluzie în momentul în care și-a dat seama că cel pe care îl luase de soț nu era sufletul ei pereche. Vedeta a declarat la scurt timp după divorț că motivul pentru care s-a măritat în pripă a fost nevoia unui sprijin emoțional.

Boala de care suferă Alexandra Stan, după participarea la Survivor România: „Pentru că nu am mâncat şi din cauza stresului”

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.
Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)