Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier. Pe pagina oficială de Facebook a cântăreţei a fost postat, duminică, un mesaj al staff-ului ei prin care era anunţat faptul că Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier.

16 iun. 2013, 13:22
Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier

„Alexandra Stan has been involved in an accident. She is recovering. More info to come. Alexandra Stan Management”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

„Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan”.

Peste 400 de oameni au cerut mai multe detalii despre starea ei de sănătate, dar până în acest moment nu s-a dat niciun răspuns.

Alexandra Stan a împlinit luna aceasta 24 de ani şi a ajuns în topurile muzicale din peste 20 de ţări precum Noua Zeelanda, Marea Britanie, Australia, Canada sau Statele Unite. Succesul international al Alexandrei Stan i-a adus acesteia numeroase concerte pe intregul mapamond, precum si discuri de platina in Australia, Spania, Danemarca, Suedia si Italia.