Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ. Din păcate, nu mai este nimic de făcut!

Alexandra Stan și-a anunţat fanii că s-a despărțit de soțul ei, Emanuel-Petre Necatu, la doar trei luni de la cununia civilă Despre acest divorț apăruseră mai multe zvonuri, dar acum artista a confirmat separarea.

27 oct. 2021, 22:24
Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ. Din păcate, nu mai este nimic de făcut!
Alexandra Stan, despre relaţia cu tatăl său

Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ. Alexandra Stan și-a anunţat fanii că s-a despărțit de soțul ei, Emanuel-Petre Necatu, la doar trei luni de la cununia civilă Despre acest divorț apăruseră mai multe zvonuri, dar acum artista a confirmat separarea.

Alexandra Stan le-a dezvăluit fanilor MAREA SUFERINŢĂ

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au fost cununați civil, în lina iulie, chiar de Elena Lasconi, fosta jurnalistă care a devenit primărița orașului Câmpulung-Muscel. Între cei doi a fost o poveste de dragoste foarte puternică din moment ce au decis atât de repede să facă pasul cel mare. Din păcate pentru ei, flacăra iubirii s-a stins la fel de fulgerător.

Alexandra Stan, dezvăluiri halucinante: „M-au luat, m-au furat, m-au și bătut, m-au lăsat pe stradă și m-au aruncat la gunoi!” VIDEO

Despărțirea a fost confirmată de interpreta hitului Mr. Saxobeat pe Instagram, în cadrul unui dialog cu fanii ei. La un moment dat, unul dintre ei a întrebat-o dacă a divorțat. Răspunsul a venit prompt: Alexandra Stan a arătat că nu mai poartă inelul de logodnă!

Alexandra Stan a recunoscut că este bisexuală. De ce s-a despărţit de ultimul iubit

Fanii Alexandrei Stan au remarcat că pozele cu Emanuel-Petre Necatu au dispărut de pe reţelele sociale ale artistei, iar curiozitatea lor a fost spulberată recent. „Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist. Timp de două, trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală și de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul „Te iubesc!” și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, spunea Alexandra Stan imediat după căsătorie.