Alexandra Stan: „M-a bătut până m-a lăsat lată. Am reuşit să fug plină de sânge” VIDEO

Cântăreaţa Alexandra Stan a susţine că a fost bătută cu bestialitate de impresarul ei care îi este şi iubit. Artista susţine că Marcel Prodan a lovit-o după ce a îndrăznit să-l întrebe de bani. Imediat managerul a început s-o lovească cu pumnii şi picioarele. Mai mult, pentru a justifica lipsa artistei de la concerte, cel care o reprezintă a scris pe contul de pe o reţea de socializare că ea a fost implicată într-un accident rutier.

17 iun. 2013, 12:03

Scandalul a izbucnit în timp ce Alexandra şi impresarul ei se aflau la repetiţii, în studioul de înregistrări din Constanţa. Artista, care susţine că nu şi-a mai primit banii pe concerte de mai bine de jumătate de an, i-a cerut socoteală managerului. Acesta a răbufnit şi a început să o o lovească cu pumni şi cu picioarele.

Am încercat să mă lupt cu el, dar m-a lăsat lată. Apoi m-a smucit şi m-a urcat în maşină să mă ducă acasă la ai mei. În faţa unui club din Constanţa a oprit maşina, m-a scos afară şi a început să dea iar în mine. Mi-a dat picioare în spate, în rinichi. Am reuşit să fug plină de sânge şi un individ de altă naţionalitate a încercat să mă ajute. El a venit iar după mine şi am avut noroc că s-a oprit un echipaj de poliţie„, a povestit solista la România TV.

Solista povesteşte cum relaţia dintre ea şi manager s-a degradat pe fondul unor probleme personale ale agresorului.

Nu m-a bătut niciodată. Până acum un an lucrurile au mers perfect. De un an de zile nu i-a mai păsat de proiectul nostru. Avea probleme personale. Când a auzit la studio că aduc vorba de bani a început să dea în mine şi să mă înjure. Eu nu ştiu câţi bani am de luat, pe cât cânt. Nu am mai primit bani de vreo şase, şapte luni„, a mărturisit vedeta.

Cântăreaţa originară din Constanţa vrea să-şi facă dreptate în instanţă.

Am depus deja plângere împotriva lui Marcel Prodan. Îmi doresc să se facă dreptate. Vreau să ştie fanii mei că sunt bine şi am nevoie de o perioadă să-mi revin„, a spus Alexandra.

CITEŞTE ŞI Prima declaraţie a tatălui Alexandrei Stan, după ce artista a fost desfigurată de impresar

După incident, impresarul ei a scris pe un site de socializare că artista a suferit un accident de maşină şi nu mai poate onora cocertele din perioada următoare.

Mircea Prodan este impresarului Alexandrei Stan de mai mulţi ani. El a şi apărut într-unul dintre videoclipurile interpretei. Alexandra Stan s-a lansat în muzică în anul 2009. Imediat, melodiile sale au urcat în topurile internaţionale din toată lumea.