Alexandra Stan nu e singura vedetă bătută. Ce alte staruri au ajuns ÎNVINEŢITE la TV

Cazul Alexandrei Stan nu este unic în România. Şi alte vedete autohtone au apărut la TV cu feţele desfigurate de bărbaţii din viaţa lor.

17 iun. 2013, 18:05

Una dintre artistele care a apărut la televizor şi a declarat că a fost bătută, chiar de către tatăl ei, a fost Dana Marijuana.

dana

Prin aceleaşi clipe de groază ar fi trecut si asistentele Mădălina Pamfile şi Daniela Crudu în perioada când se întâlneau cu steliştii Gabi Matei, respectiv Mihai Costea.

cruduta

Cel ce a facut public acest lucru a fost chiar patronul Stelei Gigi Becali. Acesta a menţionat că Mădălina Pamfile ar fi fost tăiata cu cuţitul de Matei, iar Daniela Crudu arsă cu ţigara de „Nilă”.

CITEŞTE ŞI: Mădălina Pamfile, beată criţă în timpul emisiunii VIDEO

Şirul de femei bătute din showbiz nu se termină aici, următoarea pe listă fiind Andreea Spătar, care a fost păruită şi batută în plină stradă de către Ion „Boschet”. Ion „Boschet” a declarat că a bătut-o pe Andreea Spataru în legitimă apărare, el meţionând că aceasta l-ar fi zgâriat fără motiv şi ar fi încercat să-l umilească în faţa prietenilor. Cu toate acestea, se pare că Andreea Spătar nu a depus plângere la poliţie. 

 

Prezentatoarea Dana Războiu a fost una din puţinele vedete curajoase care au depus plângere la poliţie împotriva soţului violent. Mai mult, vedeta TV a şi divorţat la scurt timp după aceea de Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii. În timpul divorţului, pronunţat în 2005, el a susţinut că nu şi-a agresat niciodată soţia.

Alt caz care a ţinut mult timp oamenii în priză a fost cel al campionului de gimnastică Marian Drăgulescu, acuzat de fosta lui soţie, Larisa Dragulescu, că a bătut-o până a băgat-o în spital.

larisa

Cântăreaţa Ana Maria Ferentz şi-a dat seama că a făcut o alegere greşită în viaţa personală abia la câteva luni de la cununia civilă. Ea nu a mai apucat să se căsătorească religios cu omul de afaceri Marcel Toader pentru că a descoperit adevărata lui faţă. Ana Maria a spus despre fostul ei partener, actualul soţ al Gabrielei Cristea, că este un bărbat violent atât verbal cât şi fizic. Tabloidele au scris că vedeta a pierdut şi o sarcină din cauza bătăii primite.

Adina ex-Heaven susţine şi ea că fostul amant şi impresar ar fi altoit-o, pe vremea cand aceştia lucrau împreună.

adina