Alexandra Stan stârneşte imaginaţia bărbaţilor. Vezi cum s-a fotografiat în costum de baie

Lipsită de inhibiţii, Alexandra Stan s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară, spre deliciul fanilor ei.  Fanii au rămas fără glas când au văzut imaginea. Fotografia a strâns în câteva ore mii de LIKE-uri.

04 aug. 2014, 08:29

Alexandra Stan şi-a revenit complet după problemele avute cu impresarul Marcel Prodan. În urmă cu câteva ore, cântăreaţa a postat o fotografie foarte sexy pe Instagram. Îmbrăcată într-un costum sexy de baie, artista se relaxează pe un şezlong.

Citeşte şi Motivul INCREDIBIL pentru care a fost BĂTUTĂ Alexandra Stan

În iulie, Alexandra Stan a lansat cel mai nou videoclip al său, „Dance”. În ton cu muzica şi versurile, clipul piesei este plin de culoare şi dans.

Alexandra Stan a devenit cunoscută de la sfârşitul anului 2009, o dată cu lansarea piesei sale de debut, Lollipop, însă explozia care a adus-o în atenţia publicului din întreaga lume a avut loc o dată cu Mr. Saxobeat, single care s-a vândut în peste un milion de exemplare în mai puţin de un an, ajungând în Top 5 în peste 20 de ţări, precum Noua Zeelandă sau Marea Britanie şi în Top 30 în Australia, Canada şi SUA.

Citește și Alexandra Stan, MESAJ EMOŢIONANT pentru mama ei