„Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia!”. Anunţ şoc făcut de unchiul fetei răpite de Gheorghe Dincă

Alexandra trăiește și este în Tunisia! Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de familia adolescentei răpite de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat că investigatori privaţi au descoperit o filieră arabă care ar avea legătură cu dispariția Alexandrei. În același timp, un jurnalist de investigații italian susține că Alexandra și Luiza ar fi în Italia, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
04 oct. 2019, 05:46
„Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia!”. Anunţ şoc făcut de unchiul fetei răpite de Gheorghe Dincă

„În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Înregistrare şocantă primită de familia Alexandrei: Fetele răpite de reţelele de traficanţi au fost scoase din ţară cu vase de pescuit