Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte îndrăgitul actor

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns din nou la spital. Actorul ar fi fost internat într-o clinică privată din București.

05 mai 2022, 08:40
Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte îndrăgitul actor

Starea de sănătate a îndrăgitului actor s-a înrăutățit brusc, cu doar câteva zile în urmă.

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în trecut.

Presa românească scrie că starea de sănătate a artistului e critică și că are nevoie să fie supravegheat permanent de medici. Acesta e și motivul pentru care a fost internat în clinica privată. Medicii care l-au consultat au decis să îl și interneze, măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare. Există posibilitatea ca Alexandru Arșinel să suporte încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Starea sa de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care s-a petrecut în Botoşani cu ceva timp în urmă.

Actorul are mari probleme cu inima și cu respirația și a decis, în urmă cu o lună, să se retragă din teatru.  „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, a spunea Alexandru Arșinel pentru Fanatik în urmă cu câteva săptămâni.

Alexandru Arșinel a rămas cu sechele în urma multiplelor probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Anul trecut s-a infectat cu coronavirus și a trecut prin două intervenții chirurgicale pe cord, iar acum câțiva ani a suferit un transplant renal. Artistul are și probleme mari la picioare și mărturisește că mersul a devenit un calvar! „Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Citește și Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale

Citește și Alexandru Arșinel, replică dură pentru cei care l-au contestat. „Jigodii ordinare m-au jignit, m-au omorât!”